Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (3.18 secunde)
Agerpres informeaza ca senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a depus miercuri, la Senat, o initiativa legislativa prin care ar fi scutita de plata impozitului locuinta personala in care domiciliaza proprietarul.
Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti.
Multi romani, au gasit in ultimii ani, o solutie ingenioasa pentru a contracara cresterea preturilor la alimente. Este vorba despre vanatoarea de produse pe cale sa expire si care pot fi cumparate si la sfert de pret. ... Alin P.
Nu de putine ori, in cazul acestor vanzari, reprezentantii asociatiilor joaca un rol important, obligandu-i pe unii dintre proprietari, prin tot felul de tertipuri, sa-si dea acordul. Pasii care trebuie urmati in astfel de vanzari par anevoiosi, dar nu sunt greu de realizat.
7 al legii transmise spre promulgare completeaza Articolul 8 Alin.
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up.
Toate aceste plati au fost supendate de fostul Guvern Ciolos, la finele anului trecut, doar pentru 2 luni, pana in martie, pentru a lasa noul Guvern Grindeanu sa decida daca le pastreaza sau le amana ca celelalte guverne.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti. ... In functie de jucatorii care vor sosi in aceasta iarna, este posibil sa mai plece cineva.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Divizionara C Prometeu Craiova va juca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, contra formatiei Pandurii II Targu Jiu, meciul contand pentru etapa a 22-a din seria a 4-a.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
a obtinut o victorie scontata duminica, la turneul final desfasurat la Mogosoaia, si a incheiat pe locul trei Campionatul National. ... Trebuia sa iesim campioni", a declarat, pentru GdS, managerul de la "GP" ... Grupa de juniori D de la "GP"
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele). "Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. Acesta are un stand amenajat recent in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
Am fost un adversar al DNA inca de pe vremea in care se numea PNA. Motivul este simplu, si nu trebuie sa fii un geniu in materie de drept, ca sa intelegi de ce:
PROTEST FARA PRECEDENT IN JUSTITIE.
Cardiologie pediatrica la Spitalul "Marie Curie La copii, malformatiile cardiace, alaturi de cele neurologice si renale, sunt cele mai frecvente Spitalul "Marie Curie" are un departament de cardiologie pediatrica, singurul din Bucuresti, care are capacitatea de a acorda asistenta medicala copiilor cu patologie cardiaca din sud-estul tarii.
google-analytics.com